» Palvelut    

Muut

Säätöpatoluukut

Valmistamme ja suunnittelemme säätöpatoluukkuja. Kokonaisuuteen kuuluu tarpeen mukaan luukku, juoksutusluukku, nostokoneisto, settiurat. Käyttö käsikammella tai sähköllä, myös kaukosäädöllä. Säätöpatoluukku kauko-ohjauksella ja kameravalvonnalla Länsi-Suomen Ympäristökeskukselle, Orisberg. Luukku valmistettu Rst-teräksestä.

Orisberg säätöpato


Säätöpatoluukut (2kpl) Teerijärvellä 2002. Isot patoluukut toimivat sähköllä, juoksutusluukut ovat käsikäyttöisiä. Tilaajana Länsi-Suomen Ympäristökeskus. Luukkujen ja johteiden materiaalina ruostumaton teräs, johteissa sähkölämmitys.

Teerijärven säännöstelypato

 

Sulkuluukut

Valmistamme, suunnittelemme ja asennamme sulkuluukkuja käytettäväksi betoni- tai teräskouruissa, altaiden välille sekä avo- ja putkikanavissa aina 10 mvp. saakka. Muovijohteiden ansiosta luukut ovat herkkäliikkeisiä ja varmatoimisia. Materiaalina joko ruostumaton (SS2333) tai haponkestävä (SS2343) teräs. Luukun käytön voi valita joko käsipyörällä, paineilma-, hydrauli- tai sähkötoimilaitteella. Valinnan mukaan nouseva tai nousematon kara. Luukkujen leveys aina 2m saakka tai asiakkaan mittojen mukaan. Toiminta joko yli- tai alivirtausluukkuna.

 

Pumppujen kuiluputkia

Valmistamme kuiluputkia pumpuille, materiaali rst-, hst- tai fe-teräs + pintakäsittely. Kuvassa DN1000 kuiluputki.

Kuiluputki DN1000

 

Tuotevalikoimaamme kuuluu myös:

- Kourustot
- Sälevälpät
- Tasot, tikkaat ja portaat
- Käyntiluukut
- IV-putket
- Putkistot
- Rst- ja hst-tuotteet